FB EventWebsite
  • DateTHU 25-11-2021
  • Time:20:00 - 06:00
  • AGEMEN: 21+ // WOMEN: 18+
  • DRESSCODEFashionable classy
  • GenreUrban
  • EXTRANo groups with more then 4 boys
  • Address:IKON Building, Kotterstraat, 2030 Antwerp

Commilitones, cantussers & partypeople

Na een uitverkochte TD Rouge is het tijd voor de enige echte Cantus Separé & TD Unité!

Nadat de edities van afgelopen jaren keer op keer uitverkocht waren pakken we het dit jaar weer groots aan. IKON Antwerp zal op donderdag 25 november het walhalla zijn voor zij die zowel kunnen zuipen als dansen! Met zijn meerdere zalen biedt IKON Antwerp de perfecte opportuniteit om zich om te toveren tot de tuin van Eden en Adam en Eva te scheiden.

Dit zal gebeuren tijdens het eerste deel van deze prachtavond: De Cantus Séparé. Mannen en vrouwen worden onherroepelijk gescheiden. We houden heel de avond vast aan de traditionele cantusliederen.

Tijdens het tweede deel van de avond worden de twee zalen samengesmolten in de Main Room waar de TD Unité te wachten staat. Hier wordt al dat kokend oestrogeen gemengd met alle opgebouwde testosteron om zo een legendarische TD te bekomen! Geen ticketje voor de cantus kunnen bemachtigen? De TD staat open voor iedereen dus geen excuus om niet mee te komen genieten van dit feestje!
Sexy en opzwepende muziek zullen dit keer verzorgd worden vanaf 00u00 tot 06u00
NAAR AANLEIDING VAN DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN VOORZIEN WIJ GRATIS SNELTESTS
Reken erop dat je bij aankomst een sneltest moet doen en erna 15 minuten moet wachten. Kom dus zeker op tijd zodat we de cantus op tijd kunnen beginnen.

🔺 Donderdag 25/11 kunnen jullie tussen 13u00 en 18u00 al een sneltest komen halen op Unifac(Kleine Kauwenberg 22) voor de TD (ENKEL MENSEN DIE NIET NAAR DE CANTUS GAAN). Hierdoor kan je bij aankomst de rij van de mensen die wachten op hun resultaat vermijden en zo binnenwandelen (na vertoon van covid safe).
LET OP: Bij het aannemen van de sneltest wordt je ticket gescand en krijg je een fysiek ticket mee. Dit fysiek ticket is jouw toegangsbewijs voor de TD. Je QR code zal na het scannen onbruikbaar worden dus verlies dit niet! Je neemt deze sneltest maximaal 1u voor je aankomst af. Wij rekenen hierbij op jullie verantwoordelijkheid.

🔺 Bus
BIJ OPSTAPPEN laat je je ticket zien (fysiek of QR). Mensen die er nog geen hebben gehad, krijgen dan 1 sneltest die je tijdens de rit afneemt (wij controleren dit). Tijdens de rit wordt je covid safe ook gescand.
BIJ AFSTAPPEN ga je in de busrij staan. Mensen van de bus kunnen gewoon doorlopen naar de ticketscan dus kunnen de rij ook voorsteken.
Voor de cantus zijn er geen bussen. Enkel voor de TD! Deze beginnen te rijden vanaf 23u30 aan Rooseveltplaats!

🔺 Eigen vervoer
Aan de inkom geef je je sneltest af (of doe je er 1) en wordt je covid safe gescand.

🔺.Cantus
De mannen worden om 19u30 verwacht bij de Ikon. Hier dien je nog uw sneltest zelf af te nemen! Om 20u30 begint de cantus tot en met 23u30!
De vrouwen worden verwacht om 20u en beginnen te cantussen om 21u! De cantus zelf zal duren 00u!

IN ‘T KORT TO AVOID THE LINE
-BE ON TIME
-KOM JE SNELTEST DONDERDAG AL HALEN
-NEEM DE BUS
-Er zijn lockers! Neem een muntstuk van 2 euro mee

**LINE-UP**
00:00-1:30 @DJ Team Abuus
1:30-3:00 Voltage
3:00-4:00 Thomas Naenen
4:00-5:00 Lenn-art
5:00-6:00 Bridgeman

**BUSSEN**
Er zullen vanaf 23:30 bussen ingezet worden vanaf de Rooseveltplaats en terug om de 20min.

**TICKETS**
– UITVERKOCHT

Lockers : voorzie een €2 muntstuk!!
See you there !

Ut vivat, crescat, floreatque,
Wikings-NSK 2021-2022

𝙃𝙤𝙚 𝙠𝙤𝙢 𝙟𝙚 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣?
Check de COVID pagina