FB EventTicketsWebsite
  • DateSAT 26-11-2023
  • Time:23:00 - 05:00
  • GenreLatin
  • Address:IKON Building, Kotterstraat, 2030 Antwerp

Beste latin lover,

Baila Conmigo is geboren! Een vernieuwend 2-delig event die voor het eerst doorgaat op 26 november in Antwerpen.

Het event bestaat uit drie korte latin dansworkshops, aangeleerd door dansleerkrachten Frank en Laura van Dancing With The Stars. Tijdens de workshop kan je een drankje en hapje nuttigen. Een leuke en laagdrempelige manier om de latin stijl te leren kennen!

Het tweede deel van het event is een latin themed party, waar men de theorie onmiddellijk in praktijk kan omzetten.

Hoe zal de avond er nu exact gaan uitzien?


Danslessen volwassen

Rond 20u worden de deelnemers van de workshop verwelkomd in de Ikon. Hier kunnen ze zich rustig klaarmaken, wat opwarmen, of al even iets drinken/eten. De partygangers kunnen hier gerust dan ook al een drankje en hapje komen benuttigen en eventueel last-minute beslissen nog deel te nemen aan de workshop.

Dansstijl 1 : Samba 20u40-21u10
Pauze 20 Min

Dansstijl 2 : Rumba 21u30-22u
Pauze 20 Min

Dansstijl 3: Jive 22u20-22u50

Hierna kunnen de workshop deelnemers zich rustig even klaarmaken om deel te nemen aan het Latin feest dat om 23 u zal starten.

Party

Het echte party gedeelte zal om 23u ingezet worden door Deejay Cruz, tijdens de party passeren enkele live dance acts de revue. De photobooth staat heel de avond ter beschikking van onze deelnemers om deze fantastische avond vast te leggen. Vergeet zeker niet deel te nemen aan de winactie van AM cosmetics. Ten slotte zal DjBote tot in de late uurtjes onze Latin lovers in de watten leggen met zijn muziek